Nemokamas pristatymas nuo 39€

Pristatymas per 2-5 d.d.

Saugus mokėjimas su Paysera

Prenumeruokite ir gaukite nuolaidas

Akcija!

CURAPROX balinanti dantų pasta su aktyvuota anglimi BLACK IS WHITE, 90 ml. + labai minkštas dantų šepetėlis CS5460 ULTRA SOFT, 1 vnt.

Original price was: €25.99.Current price is: €20.99.

CURAPROX  BLACK IS WHITE +CS5460 ULTRA SOFT Aktyvuota anglis Aktyvuotos anglies savybės leido sukurti pastą be agresyvių balinančių ar abrazyvių medžiagų. Ši aktyvuota anglis yra juodos spalvos, bet puikiai pašalina dėmes jas absorbuodama nuo danties paviršiaus. Iš čia ir kilo dantų pastos pavadinimas „Black is White”, nes juoda tampa balta. Natrio fluoridas ir fermentai Natrio fluoridas veikia greitai ir neutralizuoja rūgštinę terpę. Fermentai, kurie natūraliai yra seilėse, sustiprina natūralią antibakterinę seilių funkciją ir apsaugo nuo dantų ėduonies. Taip pat mažina sausos burnos sindromą. Hidroksiapatitas Nano hidroksiapatito struktūra yra labai panaši į dantų emalio struktūrą. Hidroksiapatitas tarnauja kaip apsauginis dantų emalio sluoksnis ir, teigiama, kad turi gydomąjį efektą netgi pažeistam emaliui. Natrio hidroksiapatita (Nano) 15000ppm. Sudėtyje nėra SLS, triklozano. agresyvių balinančių medžiagų ar plastiko. Pastos abrazyvumas (RDA) apie 40. Sudėtyje yra natrio fluorido 950ppm.

Atsiliepimų nėra.

Akcija!
Dantų priežiūros priemonės

Padėsime išsirinkti

Esame odontologai, mums nuoširdžiai rūpi Jūsų sveikata. Apibūdinkite savo problemą ir mes patarsime ką išsirinkti

Jūsų kontaktai
Pasiūlymas naujiems klientams
sPAUSKITE PRENUMERUOTI

10%

Sveiki, siūlome įsigyti geriausių pasaulyje burnos higienos reikmenų. Mes esame odontologai ir tiesiog norime Jums pasiūlyti geriausią asortimentą! paskatinimui suteikiame 10% nuolaidą