Nemokamas pristatymas nuo 39€

Pristatymas per 2-5 d.d.

Saugus mokėjimas su Paysera

Prenumeruokite ir gaukite nuolaidas

Dėkojame, kad savo apsipirkimo poreikiams renkatės e-sypsena.lt. Esame įsipareigoję suteikti jums sklandžią ir efektyvią pristatymo patirtį. Skirkite šiek tiek laiko ir peržiūrėkite pristatymo politiką.

Pristatymo terminas:

Standartinis pristatymas: Jūsų užsakymus stengiamės pristatyti per 2–5 darbo dienas, skaičiuojant nuo užsakymo patvirtinimo dienos. Atkreipkite dėmesį, kad pristatymo laikas gali skirtis priklausomai nuo tokių veiksnių kaip produktų prieinamumas ir jūsų adreso Lietuvoje.
Pristatymo sritis:

Šiuo metu siūlome pristatymo paslaugas išskirtinai Lietuvos ribose. Į tarptautines vietas nepristatome.
Pristatymo mokestis:

Visiems užsakymams taikome fiksuotą 2,49 € pristatymo mokestį. Šis mokestis gali keistis, o visi atnaujinimai atsispindės atsiskaitymo metu.
Pristatymo būdas:

Pristatymo paslaugoms naudojame LP express siuntų spinteles. Kai jūsų užsakymas bus išsiųstas, gausite pranešimą su informacija apie siuntų spintelės vietą ir prieigos kodą. Naudokite šią informaciją, kad gautumėte užsakymą jums patogiu metu.
Užsakymo sekimas:

Siekdami jus informuoti apie užsakymo būseną, pateikiame sekimo informaciją. Savo užsakymą galite sekti apsilankę mūsų svetainėje ir įvedę pateiktą sekimo numerį.
Pristatymo išimtys:

Nors dedame visas pastangas, kad įvykdytume savo pristatymo įsipareigojimus, kartais gali būti vėlavimų dėl nenumatytų, nuo mūsų nepriklausančių aplinkybių. Mes padarysime viską, kad iš anksto jus informuotume apie tokius vėlavimus.
Susisiekite su mumis:

Jei turite klausimų ar neaiškumų dėl pristatymo ar pristatymo politikos, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda. Su mumis galite susisiekti info@e-sypsena.lt.
Grąžinimai:

Informacijos apie produktų  ir pinigų grąžinimą rasite mūsų „Grąžinimo politikoje“.
Dėkojame, kad pasirinkote e-sypsena.lt. Vertiname jus ir siekiame suteikti jums malonią apsipirkimo patirtį.
Dantų priežiūros priemonės

Padėsime išsirinkti

Esame odontologai, mums nuoširdžiai rūpi Jūsų sveikata. Apibūdinkite savo problemą ir mes patarsime ką išsirinkti

Jūsų kontaktai
Pasiūlymas naujiems klientams
sPAUSKITE PRENUMERUOTI

10%

Sveiki, siūlome įsigyti geriausių pasaulyje burnos higienos reikmenų. Mes esame odontologai ir tiesiog norime Jums pasiūlyti geriausią asortimentą! paskatinimui suteikiame 10% nuolaidą